Onsdag morgon

God morgon allihopa!
Just nu sitter jag och letar upp något konstverk jag ska göra på bilden idag. Inte så jätte kul, plus att jag ligger fyra veckor efter alla andra. Men nu ska jag strax iväg till skolan, sen när jag kommer hem ska jag plugga. Så mycket uppdatering blir det nog inte då.

Höll på att ta bort Facebook igår!! Och ja, det var pågrund av Rasmus!

lördag med Felicia

Lukas: Era små kåtbockar!
Felicia: Korvbågar?
...
Lukas: Hänger du ofta i Brunn eller? (brunn är ett ställe på värmdö)
Felicia: Varför skulle jag hänga i en brunn för?


Jag har fortfarande sjukt ont i fötterna av mina nya skor, efter igår kväll. :(
I alla fall, jag träffade först Catta, Viktoria, Annie och någon Rebecca igår kväll. Rätt kul eftersom jag inte träffat catta på skit länge. Men de var bara ett tag för Annie och Viktora skulle börja röra sig mot hemmesta, jag med fast till någon annan, och Catta och rebecca till bron och fixa grejer.

Jag drog och träffade Felicia. Vi drog till Alex ett tag och träffade några där. Men efter ett tag drog vi vidare. På hemvägen mycket senare i alla fall så gjorde mina fötter så fucking ont så jag fick gå utan skor (!!!)
Men kvällen idag blir bättre planerad. Vi har studiedag på måndag så vi tänkte träffa Richard och han polare, för chillkrök, tror jag. Fast först ska vi på bio. Men nu ska jag sova ett litet tag, puss!


Lördag!

Hej hej! Idag har jag varit på moppe grej för att jag ska försöka ta kortet. I morgon har jag uppkörning och teoriprov. Hoppas jag klarar det!

I allafall ska jag kanske träffa Micke och Felicia ikväll, ska bli kul! Har inte träffat micke sen.. sex år tror jag! Har dock sett honom en gång efter det, och det var i förrgår. Men det ska bli kul! Men nu ska jag kila och äta. Kanske hörs senare!

12 timmar - 15 år!

Gissa vem som fyller år i morgon? Om inte världens bästa jag? :D
Grattis till mig då! ♥



Dagen:
Idag har jag ju precis som alla andra dagar varit i skolan. Men en sak som förmodligen kommer förvåna er! Jag pluggade direkt efter jag kommit hem från skolan (!!) Så nu ska jag förhoppningvis klara provet ganska bra på torsdag. Så bra är jag! Plus att jag pluggade fyra hela timmar igår. Så jag känner mig väldigt duktig och tycker inte att jag behöver plugga mera denna vecka.

Eller vad jag behöver plugga är moppeteori. Ska ta kortet i helgen. Eller i alla fall göra prov. Lycka till, till mig!

 

 


Grattis!

Ville bara säga grattis till Felicia och Sophie som båda klarade moppekortet idag!
Fan att jag ska göra provet och allt det nästa helg för att försöka klara kortet jag också! Jag fyller ju år på onsdagen och vill ut på helgen. Menmen, kortet är viktigare!

 

Sexy Bitch

Sorry, dålig uppdatering. Har varit duktig hela dagen och pluggat till no provet nästa vecka. Inga skor blev det heller, så jag kanske åker in till stan i morgon och köper nya!
Btw, det har fixat sig allt mellan mig och Dennis nu!
Fast nu ska jag ringa pero och sen ut och träffa Jimmy. Har hittat en ny vän som bor nära mig. yes! ;)
En låt som verkligen satt sig på hjärnan efter helgen.

Söndag

Tänkte bara säga hej så ni vet att jag lever. Hah!
Nejmen idag ska jag försöka hinna blogga lite, men jag kommer förmodligen plugga en hel del och åka och köpa skor. Hörs!

En hemlis..

Apråpå födelsedagar i inlägget under, tänkte jag berätta en hemlis..
Jag var jävligt bakfull på min trettonårs dag.
Nästan så att man skäms. Jag var tolv kvällen innan och full som in i.. jag vet inte vad.
Illa! Inte okej!

Många jag känner, i min ålder, har aldrig druckit en droppe alkohol förut. När vi var på Gotland tvingades jag svara ärligt på frågor som när jag var full för första gången osv. Det slutade bara med att jag satt och skämdes för saker jag gjorde i 12-13 års åldern. Och jag kände mig helt enkelt sämre än alla andra som stolt kunde säga att dom aldrig druckit en droppe alkohol, att dom aldrig rökt, aldrig festat osv. Jag skäms fortfarande. Inte för att jag har gjort saker som dom flesta 15 åringar nu för tiden har. Utan för att jag gjorde dumma val i sån tidig ålder.
Nu ska jag dra ut och träffa Jimmy. Puss!


På onsdag fyller jag 15, då är jag..

• Gammal nog att köra moppe, lagligt!
• Byxmyndig
• Gammal nog att festa
• Välkommen på J's hemmafester (han har åldersgräns)
• Straffmyndig

Jag har faktiskt inget nytt att se fram emot när det gäller att bli 15. Det skulle vara att bli straffmyndig isåfall. Men det är väl inget man ser fram emot sådär jätte mycket?


desperat efter fest!

Nu har jag, min syster och hennes kompis suttit och ringt runt/messat och desperat letat efter någon fest på värmdö. Vid sånahär tillfällen känner man att man inte känner något folk. Eller rättare sagt, man känner fel folk! Just denna helg i alla fall.

Vi hittade en fest vid fågelbro, så nu återstår det bara att jag ska försöka få in min syster och hennes kompis där. Själv ska jag nog inte dit. Är lite småsjuk, men ska nog träffa Jimmy istället. :)


sommarlov!


Back on track!

That's right! Med bra uppdatering ska det bli också!
ha en nice day! Dagens outfit senare också!

Torsdag

Mitt internet är helt fucked'up just nu. Så det bliv inte så mycket bloggning. Det går heller inte att lägga in bilder, men jag får försöka tills det funkar. Men vad har hänt under dagarna jag inte uppdaterat då? Jo jag har varit hemma från skolan tre dagar pga att jag fått svinkoppor. Jag har smittat min syster. Jag har typ enligt min syster 'tagit' hennes bästaväns största kärlek. Ja det var väl det.

Pga. att jag har svinkoppor just nu, vill jag helst inte visa mig så ni får bara lite random bilder sådär, som egentligen inte har något men dagen att göra.
Bilden är från Gotland när jag och Felicia cyklade tandem. Fan vad vi ägde!

svinkoppor

You heard me. Svinkoppor! Typ det äckligaste och värsta jag varit med om. Ever! Och i morgon har vi ju skolfoto + spexfoto. Som jag absolut inte kommer att vara med på! Jag vägrar till och med gå till skolan så nu har jag fått mamma att sjukanmäla mig. Istället ska jag till doktorn i morgon. Hoppas jag får någon supereffektiv salva så att jag snart kan gå tillbaka till skolan. Juste! Jag måste till skolan i morgon! Jag ska hämta massa böcker och sånt. Men jag får väl gömma hakan (där jag har det) i en stor halsduk eller något. Ingen ska få se mig så här. Ingen..



Och jag tänker inte vara med på skolfotot i morgon!

God morgon!
Idag skulle jag egentligen åkt till Nacka med Isa. Men jag har fått nåt fucking virus i mitt fejs så jag tänker inte visa mig bland folk nu. Men vi ska träffas när hon kommer hem där ifrån.

Btw, riktig tur att jag och Isa inte drog på den där festen på djurö igår. Både min syster och hennes brorsa var där. Fast det hade nog inte gjort jätte mycket, men å andra sidan var Cassandra där vilket är ogillat!


(Bilden har inget med inlägget att göra. Bara en bild från Gotland.)

Hemmakväll

Nu har jag precis kommit hem från Isa. Vi hade egentligen planer på att åka till Djurö på någon fest som några ville att vi skulle komma på. Men varken hon eller jag orkade sen igår. Plus att jag börjar bli sjuk. Mina körtelsaker i halsen har svullnat och de gör typ skit ont när jag snackar. Så ikväll är vi hemma. Så ska vi ses tidigt i morgon istället. Vi får hoppas att jag mår bättre i morgon. Och på mångdag! Vi har ju skolfoto då ju!




Åker till Gotland i morgon..

Mamma: men gumman! va inte ledsen. Det spelar väl ingen roll vilken väska du ska ha?
Jag: *snyft* Jooo!
Mamma: Men det är helt oviktigt vilken väska du har. Ta vilken som helst och packa klart sen.
Jag: Neee! Jag hittar ingen fin, jag vill ha! *börjar gråta*

Jag vill inte åka till gotland!
Plus att jag är stört känslig just nu..


Tävla om en träff med Tokio Hotel!


Klicka här!

Och var med och tävla om en träff med Tokio Hotel tillsammans med Kenza!


Fredagkväll

 

Nu har jag kommit hem. Jag och min syster (som tog körkort igår, grattis!) , har varit ute och åkt lite bil, haha! Har åkt runt i stort sätt hela värmdö. Vi hämtade hennes kompis också, men åkte hem då. Så nu ska dom dra iväg, på krogen tror jag. Så nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotels låt hilf mir fliegen, och funderar på vad jag ska göra ikväll. Det lär sluta med att jag sitter här och lyssnar sönder alla Tokio Hotels låtar.


Okej Felicia och Sophie, jag erkänner. Ni hittade min blogg. Yey!


God morgon!

God morgon!
Har egentligen inget att säga, men kan ju då passa på att berätta att jag var i stan med Soope och Felicia igår.
Överallt var det folk som sålde biljetter till kubberiet och någon playboy sak i fryshuset. Många storbloggare var där också, vid plattan och sålde biljetter.

Men nu måste jag kila. Min buss går om 20 minuter och jag sitter fortfarande iklädd min rosa mjukisdress.
Ha en bra dag! Puss och kam!

DRESSCODE




God morgon Tisdag!

God morgon alla!
Igår blev uppdateringen sugig för jag skulle hänga med Alex in till stan till någon fot-läkare. Sen var jag alldeles för trött för att blogga så jag pluggade bara lite innan jag sen gick och la mig.

Idag i alla fall, kommer uppdateringen också bli ganska så sämst för att jag ska till stallet direkt efter skolan. Men om jag lyckas så ska jag försöka smyga mig in på någon av skolans datorer och blogga lite (vilket vi inte får). Sen kommer dagens outfit senare! :D
Ha en bra dag!

RSS 2.0