loved by few,hated by the most,respected by them all

    
hörs efter skolan! kanske.


Haha, jag är hemsk!

Palla egentligen playahead. Ja, jag har pea och är inne ibland också, varför vet jag faktiskt inte.
I alla fall, det är fan bara små fjortisar på 12 - 14 år där, men det är faktiskt ganska roande. Jag sitter fan bara och garvar åt små tjejer på 13 år som själva kallar sig fjortisar och gör allt för att försöka vara en också. Men sen kan jag bara inte låta bli att skicka ett gb till dom om hur små och gulliga dom är. Kolla Hannaaz till exempel, vilken gullig liten wannabe.

Nej, nu ska jag strax till skolan. Ciao!

Bråkat med Dennis

Försök inte berätta för mig vem jag är, för det vet jag redan. Men du, du har ingen jävla aning för jag är ingen hora för att jag använder korta shorts & u-ringade linnen. Jag är ingen bitch för att jag inte låter folk köra med mig. Jag är inte falsk för att jag inte berättar allt för dig. Jag är inte korkad för att ibland har jag fel. Jag är inte ful för att mitt ansikte inte är perfekt. Jag är ingen slampa för jag haft många pojkvänner. Jag är inte irriterande för att jag inte är tillräckligt lugn. Jag är inte konstig för att jag inte är som du. Jag är inte otrevlig för att jag inte svarar på alla dina sms.

Myspys framför OC




Just nu ligger jag med Minou (min lilla kattunge) i mitt rum och kollar på OC, och har det jättemysigt. Bara det att jag knappt ser något, varken filmen eller vad jag skriver just nu, för katten ligger mitt i fejset på mig! Gulligt, verkligen! -.-

Förresten! Är det någon som vet vart man kan pierca sig utan att föräldrarna liksom måste godkänna det?
Jag vet ett ställe men vågar dock inte pierca mig där, vill ju inte få aids eller något liknande, för just de stället verkar inte jättebra.

Lördag, outfit

  

Såg ut såhär ikväll. Inte jättefint, men väldigt enkelt. Och kallt!
Jag har ingen aning om vad jag gjorde på andra bilden.


Jag lär tröttna helt, om du aldrig lär dig





Alltså, jag tröttnar på att detta ska hända gång på gång. Att han aldrig lär sig, eller lyssnar på vad jag säger till honom. Sen när han ska ringa igen när han är nykter, då undrar jag bara hur han tänker när han svarar med att han ringer nästa lördag, om en vecka?

Lördagskvällen

Det blev ingen sitta hemma och kolla film kväll, ikväll.
Var ute ett litet tag, borta i Älta. Men nu är jag hemma igen. Och ska snart gå och kolla på OC. Det var sjukt länge sen man såg de! Har ni haft en bra kväll?


Ikea

Idag var jag med min mamma på Ikea och köpte lite nya möbler och sånt. Vi håller nämligen på att göra om lite här hemma. Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Skulle egentligen åkt till Dennis och sovit där, men de blev något struligt plus att det är ganska långt borta så jag stannar hemma ikväll. Kollar väl film med mamma eller något mysigt skulle jag tro. Eller så ringer jag över någon som får komma och kolla på film med mig. Eller någon som har hört om någon fest i närheten av värmdö? :)
Eller har ni något förslag på någon bra film?

RSS 2.0